O NAMA

Lorem ipsum dolor sit

PROIZVODNJA CIGLE

PROIZVODNJA CIGLE

Tvornica P.J „Ciglana“ posluje u sklopu d.o.o.„I-CRNI“ Cazin.

TRANSPORT

TRANSPORT

Brz i kvalitetan transport roba za proizvodnju i gotovih proizvoda.

BAUCENTAR

BAUCENTAR

Veleprodaja i maloprodaja građevinskih materijala i roba.

AUTOBUSNA STANICA

AUTOBUSNA STANICA

Trajno i kvalitetno obavljanje djelatnosti prijevoza putnika.

O NAMA

MISIJA

MISIJA

Izgradnja doma sa ekološki prihvatljivim opekarskim proizvodima, radi osiguranja boravka porodice u čistom i svježem prostoru, sa kvalitetnom toplotnom i zvučnom izolacijom. Raznolika prodaja, kako naših proizvoda, tako i proizvoda drugih proizvođača, uz siguran i ažuran transport na zahtjev kupca.

VIZIJA

VIZIJA

Biti vodeća kompanija na tržištu u Bosni i Hercegovini u proizvodnji opekarskih proizvoda, zauzeti vodeću ulogu na tržištu Unsko-sanskog kantona u transportu i prodaji građevinskim materijalom, ulijevanjem povjerenja stalnim kupcima, ali i ostvarivanjem poslovne saradnje sa novim kupcima.

VRIJEDNOSTI

VRIJEDNOSTI

Naša poslovna politika je usmjerena na kontinuirano istraživanje Tržišta i usavršavanje know-how-a, kako bi kupci percipirali naše proizvode kao kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Mi brinemo o zdravlju i sigurnosti radnika i okoliša, što potvrđuje certifikat za sistem upravljanja prema ISO900I, ISO I400I i BS I800I.

HISTORIJAT

1997.

Preduzeće “I-CRNI” d.o.o. je osnovano 1997. godine kao veleprodaja i maloprodaja građevinskog materijala, vodomaterijala, elektromaterijala, boja i lakova, vijčane roba i sanitarija. Rast i razvoj iz godine u godinu se kretao uzlaznom putanjom u smislu rasta prihoda i novih investicija.

2007.

Najznačajnija investicija realizirana je 2007. godine kada je kupljen većinski paket dionica tvornice opekarskih proizvoda “TOP 25. MAJ” d.d. Cazin, čime je preduzeće “I-CRNI” d.o.o. proširilo svoju djelatnost u proizvodnju opekarskih proizvoda. Tvornica posluje kao “CIGLANA” u sklopu “I-CRNI” d.o.o.

2021.

Najznačajniji korak u preduzeću „I-CRNI“ d.o.o. je implementacija Uredbe o građevinskim proizvodima 305/2011 na nivou preduzeća i postavljanje CE znaka na naše proizvode, koji nam je otvorio značajne dodatne mogućnosti u pogledu izvoza naših proizvoda u zemlje EU, te naravno implementacija i primjena integriranog sistema upravljanja kvalitetom.