Tvornica „Ciglana“

Cigla za topao i ugodan život.

PROIZVODNJA CIGLE

PROIZVODNJA CIGLE

Tvornica P.J „Ciglana“ posluje u sklopu d.o.o.„I-CRNI“ Cazin.

TRANSPORT

TRANSPORT

Brz i kvalitetan transport roba za proizvodnju i gotovih proizvoda.

BAUCENTAR

BAUCENTAR

Veleprodaja i maloprodaja građevinskih materijala i roba.

AUTOBUSNA STANICA

AUTOBUSNA STANICA

Trajno i kvalitetno obavljanje djelatnosti prijevoza putnika.

Tvornica „Ciglana“

Tvornica „Ciglana“

Korištenjem opekarskih proizvoda, koji su ekološki i ekonomski kompatibilni sa životnim okruženjem, pri izgradnji Vašeg doma, osiguravate sebi: toplotnu izolaciju, održavanje temperature te rekuperaciju toplote, paropropusnost, odnosno prevencija stvaranja kondenzacije, čist zrak i ugodnu klimu, a samim tim zdrav i ugodan život.

Kvalitet i sigurnost naših proizvoda, kao i opredjeljenost za očuvanje okoliša, jamče i mnogi certifikati i ispitivanja naših proizvoda koja su rađena u uglednim institutima za kontrolu kvaliteta. Svi proizvodi su nezavisno ispitani u skladu sa zahtjevima standarda BAS EN 771-1.Također, sve naše proizvode prati tehnička deklaracija o svojstvima (tehničke karakteristike i uputstvo), kao i atesti.

Čovjek se od svojih početaka nadopunjava sa prirodom uz intenciju da sebi obezbjedi što sigurniji i komforniji život. Cigla /opeka Vam jednostavno pruža sve što Vam treba: termičku i zvučnu izolaciju, prostorije bez vlage i kondenzacije, čist i svjež zrak, ugodne i održive temperature, dugotrajnost i izdržljivost objekta, ekonomičnost, kao i estetski dojam.

LOKACIJA

GALERIJA